מוניטור קפנוגרף poet II criticare

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

30/11/2013 | 18:27 | מאת: תומר

ברשותי מכשיר קפנוגרף של חברת קריטיקר מסוג POET II. למכשיר חסר "מלכודת המים" - water trap וכל הצנרת המחברת אותו לטובוס. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את החלקים הנ"ל אשמח לדעת. מעדיף לתשובות ישירות למייל ולא בפורום (לא תמיד בודק כאן). המייל [email protected] תודה!

לתומר צריך להשיג לרכוש את הפריט אצל החברה שמייבאת את הקפנוגרף לארץ מזיכרוני בעבר החברה הייתה "בפקס" תתקשר ושאל הם היבואנים ואם לא שאל מי כיום היבואן של קריטיקר לארץ..

28/12/2013 | 01:39 | מאת: מיכה

את הציוד למכשיר הנ"ל כבר לא ניתן להשיג. יש כיום מכשירים חדשים. אתה מוזמן ליצור עימי קשר בנייד 054-3157603 מיכה, בפקס בע"מ

מנהל פורום מכשור רפואי