העלאת נכה לקומה 2 בבניין ללא מעלית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

30/10/2013 | 13:07 | מאת: אסנת

שלום רב, האם ידוע לכם פתרון כלשהו שמאפשר העלאת אדם בוגר, נכה, על כסא גלגלים, לקומה 2 בבניין ללא מעלית ? כלומר - האם קיימת דרך שאינה באמצעות התקנת מעלון וכד'. מדובר ברצון ותכנון לארח קרוב משפחה המאושפז בבי"ח (בעקבות טיפולים), לסופ"ש.

שלום לך...יש כסא גלגלים שעולה במדרגות...הוא בנוי עם רצועות גומי במקום גלגלים והם מתלבשות היטב על המדרגות וכך אדם אחד בקלות מעלה את האדם שיושב בכסא....נסי להשאיל ליום אחד מיד שרה או מעזר לציון...בהצלחה

01/11/2013 | 19:15 | מאת: אסנת

מנהל פורום מכשור רפואי