סטאז' במכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/10/2013 | 12:53 | מאת: עדי

עוד שבועיים אני מתחילה סטאז' בבית חולים ברזילי שמו אותי בגסטרו ותפקודי ריאות רציתי לדעת מה בעצם עושים שם אם זה מעניין אם כדאי כי שניהם לא מהאופציות שנתתי ואני טיפה חוששת

שלום לך...כטכהולוגית גסטרו את תעבי יחד עם הרופא בכל בדיקת קולונקופייה...את תחברי את הקולונןסקופ ןהגסטרוסקופ למנורה ולמשאבת אוויר ומים..ותפעילי אותם ברגע שיבקש הרופא...ובסיום הבדיקה תדאגי להכין את המכשירים לבדיקב הבאה...לדעתי האישית תפקיד מעניין...ב צלחה

מנהל פורום מכשור רפואי