הנדסאי מכשור רפואי המשך שאלה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/09/2013 | 11:49 | מאת: אלין

תודה רבה לך אדוני על תשובתך רציתי לשאול לפי התשובה שלך תפקיד הנדסאי שהוא גם טכנולוג הוא להפעיל את המכשירים אבל הוא לא מורשה לעשות את הבדיקות לפציינט? רק הרופא עושה אותם? סליחה על ההטרדה ותודה מראש

תשובה לשאלה. אם למשל את טכנולוגית אולטרסאונד אז את מבצעת טכנית את הבדיקות מעבירה אותם לרופא הרופא רואה מפענח וחותם על התוצאות. הטכנולוג\גית מבצע טכנית בדיקות או טיפול רפואי בעזרת מכשיר ועושה זאת על פי הנחיות רפואיות מרופא. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי