שעות נוספות בעבודה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

21/08/2013 | 11:07 | מאת: אבי

שלום לכולם, קיבלתי הצעת עבודה בתחום, והבהירו לי שיש ימים ארוכים לפעמים, מעל 9 שעות עבודה, שעליהן לא משלמים שעות נוספות, וניתן להתקזז בימים פחות לחוצים, לצאת מוקדם יותר. האם זה חוקי? האם לא אמורים לשלם שעות נוספות? גם אם השכר הוא גלובלי?

כאשר המשכורת היא גלובלית אז עובדים לעיתים מעל 8 שעות ולא מקבלים שעות נוספות...בדרך כלל אצל מעסיקים שהם חברה פרטית כך זה מקובל.. כאשר עובדים במקום ממשלתי הסכם קיבוצי אז מקבלים שעות נוספות בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי