עצה לגבי רכישת אוקיסמטר נייד אצבעי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

07/06/2013 | 00:23 | מאת: נכדה מתעניינת

שלום, סבתי השתחררה לפני כשבועיים מביה"ח. במהלך האשפוז, היא סבלה מירידה ברמות הסטורציה וכעת מצפה להגעת בלון חמצן לביתה. העניין הוא, שהסטורציה שלה עולה ויורדת, כך שלא כל הזמן יש צורך בבלון. אנו רוצים לרכוש מד סטורציה נייד (ללא כבלים, פשוט זה ששמים על האצבע), כדי שתוכל למדוד ולדעת מתי לנצל את בלון החמצן. איזה מד מומלץ? וכמה בערך אמור לעלות מד שכזה? תודה רבה מראש

יש באינטרנט הרבה חברות שמוכרות מכשירים אצבעיים כאלו המחירים נעים בין 300 שקל ל700 שקל בהצלחה

07/06/2013 | 17:22 | מאת: נכדה מתעניינת

הרי גם ב-e-bay אפשר לרכוש כזה מכשיר. העניין הוא שאני לא יודעת אילו מכשירים נחשבים טובים, אמינים ומדויקים ואילו הם לא.. אשמח לרשימת חברות טובות, או משהו בסגנון.

מנהל פורום מכשור רפואי