טכנאי מכשור רפואי - עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/05/2013 | 18:22 | מאת: yn1977

שלום לכולם, אני בן 36, עובד בתחום מחשוב, מרגיש שזה לא המקום שלי, רוצה לעשות שינוי קריירה ומלבט. שמעתי וקראתי על תחום טכנאי מכשור רפואי, עבודה שמשלבת הרבה דברים שאני אוהב - שירות, עזרה, נסיעות, עבודת ידיים. יש קורס שצריך לעבור ובעזרתו ניתן להתחיל לעבוד, אך יש כאלה שאומרים שהקורס אינו מספיק ונדרשת תעדת הנדסאי אלקטרוניקה. אתם מכירים את התחום? יכולים להמליץ/לא להמליץ עליו? שכר? אני בהתלבטות קשה תודה

28/05/2013 | 23:24 | מאת: זיו צח

שלום לך.. היו בשנים האחרונות כאן בפורום דיונים רבים על המקצוע "טכנולוג מכשור רפואי" יש חלון חיפוש למעלה כתוב שם: "לימוד טכנולוג רפואי" "טכנאי ציוד רפואי" ותגיע לדיונים.. כמו כן אתה יכול לראות דיונים כאלו וגם לשאול שאלות בפורום הטכנולוגים הרפואיים..חפש אותו באינטרנט.. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי