ליכט 19 אזור

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

21/04/2013 | 12:51 | מאת: משה שפיגל

שלום רב. אני חולה חסמת ראות כרוני זקוק למחולל חמצן נייד קל משקל מתחת ל5 ק"ג אני בן 64 מרותק לכסא גלגלים עקב פוסט פוליו ואין ביכולתי לרכוש את המחולל מבחינה כלכלית המחוללים הקטנים יקרים מאוד ואנני יודעה מה לעשות ואל מי לפנות. פלאפון נייד 0526748676.

שלום לך פנה אל "יד שרה" באזור מגורייך או לעמותת ,"עזר מציון" יתכן שניתן לקבל בהשאלה... פנה לחברות שמוכרות מחוללי חמצן ובקש לשכור מכשיר.. באם קימת אפשרות כזו אצלהם הם ישמחו לאפשר לך זאת. בבקשה עדכני כאן את כולנו בתוצאות בדיקתך...

מנהל פורום מכשור רפואי