אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

15/03/2013 | 11:35 | מאת: פוצי

שלום חיפשתי ולא מצאתי האם אתה מכיר אפשרות של בדיקת אולטראסאונד בבית ? אולי ע"י מכשיר נייד ... מדובר על בדיקה כללית בטן ,כליות ו... מדובר על מישהו שלא יכול לצאת לבדיקות תודה מראש

15/03/2013 | 11:38 | מאת: פוצי

אולי ע"י מכשיר נייד ... הכוונה אולטראסאונד ,מכשיר נייד ...

שלום לך קיימים כיום מכשירי אולטרסאונד ניידים שנראים כמו מחשב נייד ולהם מחברים פרובים מתאימים לגניקולוגייה ולבטן ועוד.. בררי בחברות כמו "ביקור רופא" או "טלרפואה" או "שחל" אם יש אפשרות לשלוח אלייך הביתה מומחה עם מכשיר כזה ולבצע את הבדיקה בבית.

15/03/2013 | 23:14 | מאת: פוצי

מנהל פורום מכשור רפואי