מכשיר אקו

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/02/2013 | 20:57 | מאת: יוסי

שלום. אני מתכוון לרכוש מכשיר אקו למכון פרטי. איזה לדעתך הכי טוב בשוק ומה טווח המחירים. ובמידה ואני רוצה לבצע גם בדיקות אקו לב וגם סקירות לנשים בהריון אז איזה מכשיר משולב הכי מומלץ ומה המחיר בערכ

19/02/2013 | 14:35 | מאת: שחר

שלום יוסי, לצערי בקשר למכשיר אקו לא אוכל לעזור לך. אך נוכל לעזור לך עם עוד מוצרים הסובבים את הנושא כמו עגלות רפואיות,עגלות למכשור רפואי או כל מוצר אחר סביב הנושא אתה מוזמן להיכנס לאתרינו, נשמח לעבוד איתך :) http://www.litan2011.com

20/02/2013 | 09:04 | מאת: ניסים רוזליס

אשמח להציע לך מכשיר אקו יד שנייה במצב מעולה. 0545804218.

שלום לך לא ציינת בשאלתך האם אתה מחפש אקו לב חדש או יד שנייה.... באם תרכוש חדש אז כיום ניתן לרכוש מכשיר משולב גם אולטרסאונד וגם אקו לב ממגוון חברות כגון: פיליפס, סימנס, טושיבה, גנרל אלקטריק,ועוד... באם אתה מחפש משומש יד שנייה אז תצטרך לוודא שאתה רוכש אותו גם עם פרובים לאולטרסאונד לסקירת מערכות(3.5 מגה הרץ ו5.5 מגה הרץ סקטור,10 מגה הרץ לינארי) ויהיה עלייך לודא שהם פועלים על המכשיר....ובנוסף כמובן פרובים לאקו לב. בהצלחה

20/03/2013 | 19:27 | מאת: זאב

שלום יוסי אשמח לעזור לגביי אקו משולב בברכה זאב 0528-400993

מנהל פורום מכשור רפואי