תקני בטיחות למכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/11/2012 | 09:28 | מאת: מיכאל

שלום זיו, איזה מכשירים רפואיים צריכים לעבור בדיקות בטיחות חשמלית ומהם התקנים הנדרשים של משרד הבריאות לבדיקות בארץ? תודה מראש וד"ש מגרגורי :)

למיכל שלום בעקרון כל מכשיר רפואי שמתחבר עם כבל אל גוף החולה חייב לעבור בדיקת בטיחות חשמל אחת לשנה...לדוגמא: מוניטור, א.ק.ג,דפיברילטור, דיאטרמיה,מיטת ניתוח,מנוף הרמה לחולים וכו.. משרד הבריאות הוציא חוזרי מנכ"ל שמחייבים את בתי החולים לבצע בדיקות כאלו לדיאטרמיות ולדפיברילטורים. את המסמכים האלו אתה יכול לראות באתר משרד הבריאות ואולי גם נוספים במידה והוציאו.. דש חזרה לגרגורי ולבני ולגנריך-ואם יש שאלות על מכשור מעבדתי אתם מוזמנים לשאול כיוון שכיום אני עוסק בתחום הזה של מכשור מעבדתי מדעי. זיו

מנהל פורום מכשור רפואי