מכשיר סאשיין

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

23/09/2012 | 11:36 | מאת: דגנית

שלום רב, אבא שלי חולה אלצהיימר , סיעודי מלא. אנחנו רוצים לרכוש מכשיר סאקשיין הביתה. כמה שיותר קטן ולא הכי יקר. מהיכן קונים ? אילו סוגים יש ומה ההבדל בינהם? תודה רבה, אין לנו שום כיוןן....

שלום לך בבחירת מכשיר סקשן חשוב לשים לב לספיקה שלו=כמות ליטרים לדקה. מכשיר קטן ישאב כמות קטנה יותר מכשיר גדול ישאב כמות גדולה יותר באם ידוע לך הנתון הזה תוכלי ממיגוון האפשרויות(חברות שמספקות סקשן ביתי או מרפאתי) לבחור מה מתאים עבורכם טכנית ומחיר... בהצלחה

03/10/2012 | 15:37 | מאת: טלניר

אשמח אם תצרי איתי קשר, בעניין משאבת הסאקשיין.זיו בהחלט צודק, ישנם דגמים שונים ויש לשים לב לספיקה/לדקה. [email protected] מועדים לשמחה טלניר

09/10/2012 | 11:05 | מאת: שי יוסקוביץ

שלום רב קיים במלאי מכשיר שתואם לצרכיך, צרי קשר 0545804218. יום טוב

מנהל פורום מכשור רפואי