לפני קנית כסא

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/08/2012 | 14:18 | מאת: שולה

האם כבר יש נסיון מוכח לגבי כסאות הגלגלים הידניים עם המאיץ?איך אנשים מסתדרים איתו איך האחריות לגבי קלקולים ואיך המצבר מחזיק?

שלום לך באם תכתבי על איזה כסא מדובר ומי היבואן שלו בארץ אז אולי אנשים שרכשו אותו יוכלו לספר כאן על ניסיונם בנוסף את יכולה לבקש מהחנות\יבואן לראות אישורים אם יש, של משרד הבריאות הישראלי(אמ"ר) ושל הרשויות האמריקאיות fda, ובאם האישורים קיימים אז אלו נקודות חיוביות עבורך בדרך להחלטה

מנהל פורום מכשור רפואי