איזה מכשיר ipl הטוב ביותר כדאי לרכוש?

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

12/07/2012 | 20:29 | מאת: לימור

שלום רב, אני קוסמטיקאית ומעוניינת לרכוש מכשיר ipl למכון שלי. על מנת להגיע לתוצאות הטובות ביותר, אני מעוניינת לדעת מאיזו חברה לרכוש מכשיר שיתן לי מענה בתחום של הסרת שיער, פגמנטציה, ופטרת בציפורניים. נא תשובתך בהקדם, תודה

שלום לך אנו לא נוהגים בפורום להמליץ על חברה זו או אחרת... האם פנית לכמה חברות וקיבלת פרוספקטים והצעת מחיר? באם כן אז עצתי אלייך לבחור במכשיר שיש לו את התקנים הבין לאומיים..FDA TUV ושיש לו ספק סוכן בארץ שגם יכול לתת שירות במקרה של תקלה בהצלחה

18/11/2012 | 07:10 | מאת: סיגל

אני עושה טיפולי פנים להסרת כתמי פנים ע"י מכשיר IPL מדוע הכתמים חוזרים ? אני מקפידה על כרם הגנה מהשמש ומיקאפ .

מנהל פורום מכשור רפואי