צריך עזרה לגבי סקשן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

17/03/2012 | 19:08 | מאת: אדי

שלום כולם, אני לומד כרגע קורס של "טכנאי ציוד רפואי", יש לי עבודה לעשות על סקשן מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

19/03/2012 | 14:32 | מאת: זאב

שלום אדי כהתחלה נסה http://en.wikipedia.org/wiki/Suction_(medicine) נסה גם למצוא ספרי הפעלה ושירות בהצלחה זאב

לאדי שלום ישנם בעולם יצרנים רבים שמייצרים מכשירי סקשן ובאם תגיע לאתרים שלהם בודאי תוכל לקבל פרטים על מבנה הסקשן,סוגים, יתרונות כל סוג על האחר ועוד.. שני יצרנים שזכורים לי ואולי תמצא את האתרים שלהם הם "אסקולפ" "גומקו" נסה לכתוב באנגלית את המילים האלו ותגיע לאתרים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי