לימודי הנדסאי רפואי ...

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/03/2012 | 18:14 | מאת: מושיקו

אני רוצה להתחיל ללמוד הנדסאי רפואי בקריה ללמודי הנדסה וטכנולוגיה בתל אביב רציתי לשאול איך הלימודים במכללה הזאת והאם יש ביקוש למקצוע הזה ויש אפשרויות קידום (דיברתי איתם והם אמרו לי שבסיים הלימודים הם מפנים אותי למקומות עבודה) תודה לכל מי שיכול לעזור בנושא או שלמד שם ויוכול להכווין אותי

19/03/2012 | 20:25 | מאת: מושיקו

19/03/2012 | 21:30 | מאת: מהנדס

אישתי סיימה לימודים במקום זה וכבר זמן רב מחפשת עבודה בתחום באזור המרכז.ברוב המוסדות הרפואיות כל הבדיקות מתבצעות ע"י רופאים או אחיות.משכורות שמציעים באזור המינימום (25 ש"ח).הרבה משרות בשוק חלקיות.כאופציה אפשר לעבוד במכירות ציוד רפואי.הייתי ממליץ לך ללמוד הנדסה.

19/03/2012 | 22:04 | מאת: מושיקו

לפי מה שקראתי יש אפשרות גם לעסוק במכונים פרטיים מה אתה מציע?? זה לימודים שמאוד מעניינים אותי ואני מתכנן כבר תקופה להתחיל אותם אתה בטוח במה שאתה אומר???

מנהל פורום מכשור רפואי