הנדסאי מכשור רפואי או הנדסאי אלקטרוניקה?

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/01/2012 | 13:33 | מאת: ari

שלום רב, אני מעוניין ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה כשהמטרה בסוף היא לעבוד במעבדות אלקטרוניקה בבתי חולים ולתקן מכשור רפואי. כיום למעשה לא קיימת מגמת מכשור רפואי במסלול הנדסאי אלקטרוניקה, אך קיים מסלול הנדסאי מכשור רפואי. השאלה שלי היא מה מבין השניים עדיף ללמוד כדי להגיע ליעד שלי? אולי בכל זאת עדיף ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה? ..פעם כשעבדתי בבית חולים, האנשים שאיישו את מחלקת אלקטרוניקה היו הנדסאי אלקטרוניקה ולא מכשור רפואי. כיום אני בן 29 וללא נסיון בתחום. בתודה מראש.

21/03/2012 | 12:07 | מאת: רוני

אני בעלת תואר הנדסאי במכשור רפואי ולפי מה שהבנתי שאתה מעוניין לעבוד עליך ללמוד הנדסאי אלקטרוניקה.

מנהל פורום מכשור רפואי