מחולל חמצן נייד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/11/2011 | 15:36 | מאת: זואי

אני זקוקה למחולל חמצן נייד. (5 ל"ל). יש למשהו המלצה איך ואיפה רוכשים בעלות הגיונית?

08/12/2011 | 20:01 | מאת: תמיר

אני רכשתי לאבי חמצן נייד אצל פי מדיקל ואנחנו מאוד מרוצים. אבא יוצא מחוץ לבית, מגיע למועדון ונושם קצת אוויר בחוץ. המכשיר שקנינו הוא מדגם אקספי ונותן עד 5 ליטר מקווה שעזרתי במשהו תמיר

08/12/2011 | 20:23 | מאת: זואי

לתמיר שלום, הכי חשוב - תודה על ההתייחסות. הבעיה היא שלמרות שהמכשירים האלה הם קיומיים לזקוקים להם, מגיע מחירם לעשרות אלפי שקלים. הם נדרשים בדרך כלל לאנשים שהוצאות הקיום הבריאותיות גבוהות גם כך ואין מענה לצורך הבסיסי הזה במערכת הבריאות ואפילו לא בארגוני הסיוע השונים. לפיכך כפי שכתבתי, מחפשת דרך גם לזכות בערך שהמכשיר מעניק וגם לא להיות זקוקה לגיוס תרומות למטרה הזו. בברכה זואי

מנהל פורום מכשור רפואי