פרויקט בביו רפואה ברמה של כיתה יב (5 יחידות בגרות)

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

14/09/2011 | 18:57 | מאת: עמית

שלום, אני תלמיד כיתה יב בתיכון אורט, וכחלק בלימודי המגמה שלי אני צריך לבנות פרויקט אשר קשור לנושא ביו רפואה, הבעיה שלי היא שאין לי שום ראיון מה לבנות ואני לא רוצה לבנות סתם פרויקט. עם תוכלו לתת לי רעיונות או נקודות מחשבה לפרויקטים או נושאים רפואיים אשר צריכים מענה אני יודה לכם מאוד ! מקווה שתתייחסו אלי ברצינות למרות שאני רק תלמיד תיכון עמית (:

16/09/2011 | 09:52 | מאת: זאב

שלום עמית מה אמור לכלול פרויקט שכזה? האם מכשיר או רק כתיבה? תנסה לחשוב על בעיה רפואית שנתקלת בה או מישהו מהסביבה שלך - והפתרון לא מצא חן בעינייך. שנה טובה ובהצלחה - זאב

מנהל פורום מכשור רפואי