מחולל חמצן נייד זרימה ישירה

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/08/2011 | 10:42 | מאת: אליעזר

שלום רב אני זקוק למחולל חמצן נייד זרימה ישירה באפן דחוף. הייתי שמח לקבל מכם הצעות לרכישה מוזלת של המוצר יד 2 או משופץ או מתרומות או מכל דרך אפשרית. ניתן ליצור איתי קשר בטל- 0524264614 תודה רבה מראש שחק אליעזר

19/09/2011 | 19:05 | מאת: גיורא

מנסיוני, לא כדאי להמר על מכשיר יד שנייה מאדם פרטי כל עוד לא נבדק על ידי נציג היצרן בישראל עקב חשיפת המכשיר ללחות נוראית בארץ, לטילטול ולאבק- מכשיר שנראה חיצונית בסדר, בבדיקה יכול להתברר כטעון תיקון לפעמים מה שעולה בזול בסוף נגמר ביוקר, אין חוכמות פה ומכשיר שהספק עומד מאחוריו נותן לכם שקט נפשי גיורא

מנהל פורום מכשור רפואי