מחפשת מקום לא מזלזל..

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

19/07/2011 | 04:43 | מאת: רעות

שלום הייתי רוצה לדעת היכן ניתן ללמוד מכשור רפואי..אני יודעת שיש מכללה אחת בת"א-המכללה להנדסה בנאות אפקה ועוד אחת באשקלון ואחת לדתיים בי-ם, וזהו למיטב ידיעתי. אני גרה באיזור ת"א וכל מכללה באיזור ירושלים [חילוני] ועד ת"א או קצת יותר צפונה יעזור לי. הייתי במכללה בנאות אפקה ומאוווווד התאכזבתי!! אחראית המגמה הייתה ממש לא נחמדה, חסרת סבלנות ורצון להסביר על המגמה, מה שגרם לי לחשוב שנית לגבי המקצוע , ובכלל המכללה הזו , והיחס שלה לסטודנטים ולמתעניינים שרוצים לבוא וללמוד במכללה..אם זה היחס שאני מקבלת עוד לפני שנרשמתי, אני לא רוצה לחשוב על היחס והזילזול שבטח אקבל אם אחליט להירשם מחוסר ברירה למכללה זו. אשמח להמלצות אחרות. תודה רבה.

20/07/2011 | 14:00 | מאת: מכללת אפקה

שלום, צר לי על היחס שקבלת יחד עם זאת אין במכללת אפקה מכשור רפואי, יש לימודי הנדסה רפואית המסמכים לתואר הנדסה ולא הנדסאים. כשעושים סקר לימודים קורה לא מעט שמתבלבלים בין לימודי הנדסה רפואית ללימודי הנדסאי מכשור רפואי. במידה והנך מתעניינת בלימודים לתואר ראשון בהנדסה אשמח אם תצרי קשר עם מחלקת ייעוץ הלימודים שלנו. כוכבית 3892 ( *3892) או 1800-37-37-10 שלוחה 2

20/07/2011 | 18:12 | מאת: רעות

הייתי שם במכללה..והייתי שם במחלקה של המיכשור..

20/07/2011 | 14:00 | מאת: מכללת אפקה

שלום, צר לי על היחס שקבלת יחד עם זאת אין במכללת אפקה מכשור רפואי, יש לימודי הנדסה רפואית המסמכים לתואר הנדסה ולא הנדסאים. כשעושים סקר לימודים קורה לא מעט שמתבלבלים בין לימודי הנדסה רפואית ללימודי הנדסאי מכשור רפואי. במידה והנך מתעניינת בלימודים לתואר ראשון בהנדסה אשמח אם תצרי קשר עם מחלקת ייעוץ הלימודים שלנו. כוכבית 3892 ( *3892) או 1800-37-37-10 שלוחה 2

20/07/2011 | 17:29 | מאת: מהנדס קליני

שלום עזבי את ההנדסאים , לכי ללמוד תואר ראשון באונברסיטה או במכללה אקדמית . ככלל הייתי מציע לך לימודי רנטגנאות - התמחות US נשים או סיעוד לתואר ראשון ,שתי מקצועות רפואיים מבוקשים ויש מה לעשות בהן וגם לקריירה עתידית בהצלחה

20/07/2011 | 18:15 | מאת: רעות

לצערי אין לי פסיכומטרי ואין ברצוני לגשת לעשות גם..תנאי הקבלה קשים..כבר ביררתי על זה..מכשור רפואי לא דורשים תנאי קבלה חוץ מריאיון ותעודת בגרות מלאה. אשמח לעוד המלצות בנוגע למקצועות רפואיים מעניינים שאינם דורשים תנאי קבלה גבוהים. תודה לכם על התגובות.

מנהל פורום מכשור רפואי