הקרינה של סלולרי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

23/06/2011 | 11:45 | מאת: אבי

שלום, לאחרונה קראתי הרבה מאמרים ונחשפתי למידע רב בגלל שיש לי ילדים ואני רוצה להיות בטוחה וזהירה ולדעת שהם בידיים טובות, ולשמור עליהם מדברים מזיקים, הבן שלי ישן עם טלפון מתחת לכרית, אסרתי עליו זאת. האם הוא צריך לעשות בדיקת קרינה? איפה עושים את זה? מצאתי אתר מעניין האם זה זה?

שלום לך ממאמרים רבים שאני קראתי בנושא קרינה מטלפונים סלולריים אני למד שילדים רגישים יותר, המוח שלהם בשלב התפתחותי ולא רצוי שהם ידברו הרבה בסלולרי....באם הבן ישן עם הטלפון מתחת לכרית, אני ממליץ שלא תאפשרי לו זאת... לגבי בדיקות קרינה, כמובן שניתן לבצע ויש לכך הרבה חברות בכל אופן רצוי לדעתי להרחיק מילדים את גורמי הקרינה כגון: מכשירי מיקרו גל, חוטי חשמל בחוץ שליד חדר הילד, שעונים חשמליים, מכשיר טלפון סלולרים, טלפון אלחוטי ביתי.

מנהל פורום מכשור רפואי