מכשיר למדידת חמצן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

12/06/2011 | 16:19 | מאת: מירי

האם יש הבדלים במידה שהמכשירים מתקלקלים?הכוונה להבדלים בטב בין מכשירים תוצרת ארצות הברית.תוצרת הארץ א תוצרת אסיה שהם הכי זולים? או שההבדלים הם בדברים אחרים.תודה

למירי שלום ותודה על שאלתך מכשירים מתוצרת ארה"ב ומתוצרת ישראל יקרים יותר ביחס למכשירים המיובאים מאסיה וזאת בעיקר בגלל שעלויות היצור בארהב ובישראל לעומת אסייה, גבוהות יותר... אין הבדלים רבים ביכולות של כל סוג-כולם מציגים לך את הפרמטרים: קצב לב, ורוויון חמצן(סטורציה. לגבי איכות:מניסיוני האישי במכירת כל הדגמים האלו אני מתרשם שלכולם יש איכות טובה ואורך חיים של שנים ובגדול כל אדם רוכש בהתאם לתקציב שלו. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי