טכנאי מיכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/06/2011 | 19:57 | מאת: א

שלום אולי שאלה קצת מטומטמת אבל רציתי להבין האם טכנולוג רפואי זה שם אחר לטכנאי מיכשור רפואי ואם בגיל 30 ניתן להתחיל ללמוד מקצוע זה או שזה מאוחר ומה בדיוק עושים במקצוע רק אחזקה או שהחיבור למכונות עצמן מתבצע עח ידי תודה מראש

שלום לך תפקיד הטכנולוג הרפואי בבית חולים או במכון רפואי הוא להפעיל את המכשיר הרפואי בהוראת ופיקוח רופא.חיבור המכשירים לנבדק\חולה מתבצע על-ידי הטכנולוג הרפואי וגם אחזקה שוטפת שלהם:ניקוי פילטרים, החלפת צנרות וכו.. טכנולוג רפואי יכול להיות גם טכנאי מכשור רפואי באם הוא בחר להתמחות בתיקון מכשירים רפואיים התמחות שמתקיימת במחלקת הנדסה רפואית בבית חולים או בחברה היבואנית.

מנהל פורום מכשור רפואי