איך להיכנס לתחום תיקון מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

27/05/2011 | 15:15 | מאת: רון

שלום אני למדתי הנדסאי אלק' התמחות במכשור רפואי ואני מעוניין להיכנס לתחום של תיקון\אחזקת ציוד\מכשור רפואי איזה עוד השכלה כדי לי לרכוש בשביל להיכנס לתחום ? הציעו לי ללמוד טכנאי PC האם זה מספיק ? יש עוד משהו אחר שרצוי ללמוד ? ואחרי שלמדתי כל מה שרצוי איך בעצם אני נכנס לתחום ? חיפשתי מלא חברות של מכשור רפואי ומצאתי באמת לא מעט ולכולם שלחתי קורות חיים אך מעולם לא חזרו אלי. כנראה נדרשת השכלה נוספת מלבד להיות הנדסאי אלק מכשור רפואי.. תודה

לרון שלום. אכן חשוב ורצוי שתלמד גם טכנאות pc וגם ניהול רשתות הידע הזה יעזור לך מאוד כיוון שכיום יש קשר בין המכשור הרפואי לרשת המחשב המרכזית של בית החולים. כמו כן חשוב שתדע היטב אנגלית טכנית,כי אם תמצא עבודה בחברה יבואנית לציוד רפואי הם ירצו לשלוח אותך לקורס בחו"ל אצל יצרן המכשיר.. בהצלחה אגב שלח קורות חיים גם למחלקות הנדסה רפואית בבתי חולים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי