בלון חמצן קטן נייד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/05/2011 | 00:14 | מאת: belinda

אודה לכם מאד בם תוכלו לכוון אותי איך אפשר להשיג בלון חמצן נייד שאפשר לקחת אותו איתנו כאשר נעדרים מהבית לכמה שעות.

10/05/2011 | 08:53 | מאת: צחי

באופן חד-פעמי ניתן לקבל בהשאלה או לשכור ממד"א. באופן קבוע ניתן לרכוש באחת מהחברות המספקות גזים רפואיים ואחרים. נסי אצל "גורדון גז" בת"א או ב"מפעלי חמתן וארגון" בקיסריה.

שלום לך ניתן להשאיל בלון חמצן בסניף יד שרה הקרוב למקום מגורייך באתר של יד שרה תוכלי לקבל מידע על כל הסניפים וגם לברר טלפונית איתם.

מנהל פורום מכשור רפואי