דרישות ממזרק למתן IV

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/05/2011 | 11:07 | מאת: שי

האם כתוב היכן שהוא מהם הדרישות לשימוש במזרק IV . האם יש הבדל בין מזרק לשימוש אנטרלי לבין שימוש במזרק IV מבחינת סטריליות למרות שיש לי מזרקים שהם אנטרליים ורשום שהם סטריליים האם אני יכול להשתמש בהם למתן חומרים שייכנסו לוריד אחר כך?

08/05/2011 | 23:44 | מאת: MEDISHON

מזרק המחדיר חומר לגוף חייב להיות סטרילי! אל תשתמש באותו המזרק לחומרים שונים. למעשה, אם אינך מוסמך לבצע זריקות- אל תזריק!

17/05/2011 | 06:44 | מאת: שי

כן אבל לא ענית לי חוץ מסטריליות האם יש עוד דרישות או תקנים למזרק לשימוש תוך ורידי או שאני יכול להשתמש במזרק אנטרלי שהוא גם סטרילי

מנהל פורום מכשור רפואי