עט מאלחש באמצעות קור

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

02/05/2011 | 09:15 | מאת: ביאטריס

שלום, אני מחפשת לקנות עט מאלחש לפני זריקה. ראיתי שהעט הוצג בתערוכה בגני התערוכה והבנתי שהוא מאלחש באמצעות קור תוך 10 שניות. אני משתמשת בקלקסן (במהלך הריון, כל ההריון) ועד היום השתמשתי באמלה. אין לי מושג איך קוראים לעט הזה ו/או איפה ניתן לרכוש. אשמח מאוד לעזרה.

לביאטריס שלום קיימת חברה ישראלית שפיתחה התקן שבו יש קור של מינוס 4 מעלות ומניחים אותו על הגוף לפני שמזריקים לתוכו את התרופה... הרעיון הוא שהקור גורם לכך שלא מרגישים את חוד המחט בעת ההזרקה.. השאירי כאן כתובת מייל שלך ואדאג שישלחו אלייך לינק ופרטים

03/05/2011 | 17:41 | מאת: ביאטריס

תודה רבה. כתובת המייל הוזנה באתר. אפשר להשתמש בה משם?

מנהל פורום מכשור רפואי