מכשיר לבדיקת INR

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

12/04/2011 | 14:24 | מאת: מיטל

זקוקה למכשיר זה,אם יש למישהו חדש או ידע לגבי רכישה זולה אשמח לשמוע

12/04/2011 | 23:00 | מאת: MEDISHON

היי, אין רכישה באמת זולה של מכשיר INR. ניתן לרכוש משומש מלקוח פרטי, אך לרוב מדובר בדגם ישן והסטיקים יקרים. ההסדר הכי זול הוא ללקוחות קופ"ח לאומית, שיכולים לרכוש דרך הקופ"ח בסבסוד קל (אם אושר ע"י הקופ"ח) ומקבלים חבילה אחת של סטיקים פעם בשנה בסבסוד משמעותי. העסקה הכי משתלמת היא רכישה של מכשיר ישן מפרטי, ושידרוג לדגם חדש אצל היבואן.

29/08/2011 | 09:43 | מאת: עדי

שלום, יש ברשותי מכשיר חדיש coagulocheck שאני רוצה למכור. תבדקי את מכיר השוק ואמכור ב 1000 שקל פחות. מצבו חדש היה בשימוש פעמים בודדות 0542082085 עדי

מנהל פורום מכשור רפואי