ג'ל אקוסטי (US) לא.ק.ג.?

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

05/04/2011 | 10:12 | מאת: דוד א.

לפי מה שלמדתי ג'ל אקוסטי של US בכלל לא מתים לשימוש בא.ק.ג. כג'ל שמוליך חשמל. איפה שאני עובד הם עושים ככך ובקשו ממי למצוה מאמר או משהוא כתוב שזה לא מתים עד שהם יחליפו ג'ל בגלל ג'ל אקוסתי יותר זול. האם יש למישהוא משהוא כתוב על זה, בברכה, דוד

07/04/2011 | 16:08 | מאת: MEDISHON

תשתמשו בקצת מים. תרטיבו את חזה הנבדק עם צמר גפן ספוג במים, זה מוליך טוב וחוסך את הבלגן. בהצלחה.

לדוד שלום על בקבוק ה-ג'ל אמור להיות רשום לאלו שימושים הוא מתאים.בעזרת המידע הזה אתה יכול לשכנע את הממונים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי