קניית מכשיר לבדיקת INR

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/03/2011 | 14:55 | מאת: יפית

שלום, אנ י מעוניינת לקנות מכשיר לבדיקת INR. הוצע לי דרך האתר לקנות את המכשיר מסוג מכשיר לבדיקה ביתית של קרישת דםINR) CoaguChek XS של חברת Roche במחיר טוב. אשמח לקבל ייעוץ על המכשיר. וכן אם אין בעיות לקנות את המקלות בדיקה בארץ. תודה . יפית

01/04/2011 | 21:44 | מאת: MEDISHON

מדובר במכשיר טוב המיובא לארץ ע"י חברת 'דין דיאגנוסטיקה'. הסטיקים נרכשים ישירות מהיבואן והם יקרים מאוד (בסביבות 800 ש"ח ל-24 יחידות). חברי קופ"ח לאומית יכולים לרכוש את המכשיר בסבסוד קל והסטיקים בסכום סימלי פעם בשנה. אנחנו רכשנו מכשיר מהדגם הישן ממישהו פרטי, ואח"כ שידרגנו לדגם החדש אצל היבואן. זה יצא הכי משתלם. אם את צריכה ויש לך מחיר טוב בחו"ל תקני בחו"ל, גם סטיקים.

12/01/2013 | 11:45 | מאת: אדי

לא ממליץ לקנות מכשיר ממישהו ועוד יד שנייה...יש דברים שהם אישיים , היגייניים ומיועדים לשימוש לאדם אחד כי בכל זאת יש פה ענין של דמים ודקירה כדאי לרכוש חדש בלי משחקים של זול שהופך בסוף ליקר אדי

מנהל פורום מכשור רפואי