לימודים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/03/2011 | 18:23 | מאת: אנסטסיה

שלום, אני מעוניינת ללמוד הנדסאי מיכשור רפואי, אני מחיפה לכן מעוניינת ללמוד בצפון.. 1. האם יש לימודי ערב למקצוע הזה? 2. האם אני יוכל להשלים אחרכ לתואר בלי לגשת פסיכומטרי? 3. האם יש בזה עבודה מובטחת? 4. אשמח לשמוע אם בכלל שווה ללמוד את זה ולהשקיע.. תודה רבה!

24/03/2011 | 14:20 | מאת: igor

privet Anastasya pishet tebe igor iz xayfu..ya zakon4il 3 goda nazad ety spezialnost..4to tebe skazat ve4erom tu ne smogesh u4itsya ,,tak kak y4eba tolko s ytra i do obeda inogda do 16.00.ok.potom ya s4itay 4to rabotu mnogo nety i esli est tolko pol stavki ..moe mnenie eto vubroshenue 3 goda ya rabotal v klalite dali mne 20 4asov v nedelu eto ge ni4ego sama ponimaesh.potom i zarplata ne bolshya.xorosho 4to poveslo tak ya nashel rabotu v firme kotoraya razrabatuvaet mikshur refui..no platyat toge nemnogo 276 shekely v 4as ..vot tak ok podumay xorosho pregde 4em idti na etu spezialnost ..lu4she poyti u4titsay na axot musmexet xot rabota bydet..ok pishi sprashivay..moi mail [email protected]

מנהל פורום מכשור רפואי