מכשיר ביפפ

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

26/02/2011 | 13:39 | מאת: יעקוב מילר

אני סובל מניוון שרירים (MND). לאחרונה יש לי קשיים ניכרים בנשימה ורופאת הריאות שלי טוענת שאני צריך מכשיר ביפפ שימצא ברשותי. אולם, להפתעתי, היא טוענת שלשם כך אני חייב נוכחות של אדם נוסף (מטפל) 24 שעות ביממה. הכסף העומד לרשותי, כמו גם הדירה הקטנטונת בה אני מתגורר, אינם מאפשרים שהייה של אדם נוסף בדירה. יתר על כן, אני עצמאי לחוליטין (בכסא חשמלי) ואין לי כל בעיה לתפעל את המכשיר כשידרש. אני גם מוכן לקנות את המכשיר בכספי, אם אדרש לכך. ובלבד שלא אזדקק לאדם נוסף סביבי. אנא עצתכם, איך ניתן לרכוש מכשיר ללא האילוץ הבלתי מובן למטפל צמוד!!!!!

ליעקוב שלום ותודה על שאלתך החשובה. לדעתי את השאלה הזו ראוי ורצוי שתשאל בפורום "בי פאפ" קיים פורום כזה במערכת הפורומים של אתר "פורטן" הקלד את המילים : בי פאפ או פורום בי פאפ במנוע חיפוש ותגיעה לפורום בהצלחה

05/03/2011 | 10:18 | מאת: ריסריס

שלום יעקב אני קיבלתי מכשיר ביפאפ באמצעות קופ"ח מכבי בהשתתפות כספית קטנה שלי. והנני מתפעלת אותו בעצמי.

מנהל פורום מכשור רפואי