sell my 3/cyl dental air compressor + vaccum

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

11/02/2011 | 11:28 | מאת: yosi

היי מדבר יוסי אני בחו"ל רציתי לדעת כמה עולה קומפרסור+וואקום חדש בארץ יש ברשותי ציוד לרופא שיינים קומפרסור 75 ליטר + וואקום טורבו סמארט א dental air compressor 3/cyl cylinder 75 litters + turbo smart a vaccum the brand name is cattani. all new never being uesd befor can see picters on cattani.com.au איפה למכור את הציוד הזה בארץ? thanks my email is [email protected]

ליוסי שלום יש בארץ כמה חברות שמיבאות ציוד למרפאות שיניים לדעתי רצוי שתקליד במנוע חיפוש את המשפט "ציוד למרפאות שיניים" או "קומפרסור למרפאת שיניים" ואז תוכל לדעת מחירים של חדש. לגבי מכירת מה שיש לך בארץ אתה יכול להעלות מודעה באתר "יד שתיים" באתר win win ושם אנשים יראו את מודעתך בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי