מחולל חמצן נייד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

02/02/2011 | 14:44 | מאת: ריסריס

אשמח לקבל מידע על מחוללי חמצן נייד לו אני זקוקה. האם יש המלצה על מכשיר מסוים? אני מדברת על מכשיר שאינו כבד, עם סוללה לזמן ארוך ככל הניתן, כאשר זרימת החמצן המומלץ עבורי הוא 3. כל מידע יעזור תודה

08/02/2011 | 18:41 | מאת: MEDISHON

אני ממליץ לפנות לחברת פי-מדיקל. הם מומחים בתחום הזה.

05/03/2011 | 08:54 | מאת: לאה

ברצוני להמליץ על מחולל חמצן נייד לייפצ'ויס של חברת פי-מדיקל אשר שינה את חיי ואיכות חיי, לטובה. לאחר שנודע לי מרופא הריאות המדהים שלי, פרופ' קרמר, כי אצטרך להשתמש בחמצן 18 שעות בכל יום, בבית, הבנתי ש"נגזר" עלי להפסיק את כל אותן פעילויות אשר כה אהבתי כגון שהות ארוכה מחוץ לבית, בילוי בהצגות תיאטרון ובתי קפה ואף חופשים ונסיעות לחו"ל. דבר זה גרם לי לצער, מתח נפשי.הרגשת חוסר אונים וחוסר מוטיבציה להמשיך. חברה שלי, אשר הנה רופאה גריאטרית, סיפרה לי על חברת פי מדיקל ציוד רפואי אשר הביאה לישראל את מחולל החמצן הנייד הקטן ביותר בעולם, לייפצ'ויס. זהו מכשיר חמצן נייד ששוקל רק 2 ק"ג ומאפשר לי להשתמש בחמצן בכל מקום. המכשיר גם מתחבר ברכב ובכל שקע חשמל, גם בישראל וגם בחוץ לארץ. מכשיר הלייפצ'ויס הנו בן לוויה נאמן שלי ונותן לי המון שקט נפשי בידיעה שבכל רגע שאצטרך ובכל מקום שאחפוץ- הוא לרשותי. האנשים בחברת פי-מדיקל בעלי תודעת שירות נפלאה, אנושיים, קשובים ומעל לכל-מקצועיים לעילא ולעילא. לאה ש. חיפה

05/03/2011 | 10:15 | מאת: ריסריס

תודה רבה לאה. רכשתי מכשיר מחברת פי מדיקל

מנהל פורום מכשור רפואי