למכירה מכשירי שמיעה מתקדמים כחדשים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

30/01/2011 | 10:31 | מאת: דניאל

בעקבות פטירה, אנו מוכרים זוג מכשירי שמיעה מתקדמים מאוד מתוצרת יוניטרון, דגם Moda II + שלט רחוק בני פחות משנה (אחריות לשלוש שנים). השירות ניתן על ידי חברת 'הדים'. כל מכשיר כזה עולה כ- 14,000 ש"ח (לפני השתתפות קופ"ח, כ-9,000 ש"ח לאחר השתתפות) ואנו מוכרים את שני המכשירים והשלט תמורת עשרת אלפים ש"ח בלבד!

30/01/2011 | 18:26 | מאת: צחי

לכל המתעניינים, אנא שימו לב כי מכשירי שמיעה יש להתאים באופן אישי ע"פ מבנה האוזן, סוג ורמת ההפרעה בשמיעה. בהצלחה.

מנהל פורום מכשור רפואי