מכשיר להסרת שיער מהגוף

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

23/01/2011 | 14:31 | מאת: שרונה

אני מחפשת לקנות מכשיר ביתי להסרת שיער מהגוף והמליצו לי על מכשיר של סינרון שפועל בטכנולוגיית ELOS. הבנתי שזה לא בדיוק לייזר ואשמח לקבל הסבר קצר על הטכנולוגיה הזאת. תודה...

09/02/2011 | 16:51 | מאת: יעל

היי שרונה ממה שאני יודעת, אלוס זו שיטה שמשלבת בין אנרגיית אור יחד עם אנרגיה חשמלית. וככה היא ממיתה את שורש השערה... יש כל מיני כתבות שרצות ברשת על המכשיר כי הוא חדש אבל החברה שמוכרת סינרון אני יודעת שהם וותיקים (זה הרופא עור אמר לי) תרשמי בגוגל מי ותקבלי המון מידע על המכשיר ועל הטכנולוגיה של אלוס...ובהצלחה :)

מנהל פורום מכשור רפואי