בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

19/01/2011 | 13:18 | מאת: מיכל

אני מחפשת מכשיר לבדיקת דלקות בשתן כפי שיש במיון. לצערי לא הצלחתי למצא. האם אתה מכיר מכשיר כזה לרכישה עצמאית? מדובר על ילדה שכבר נדבקה פעמיים ויש לאתר את הדלקת מבעוד מועד....לעזרתך אודה.

למיכל שלום אני לא מכיר מכשיר כזה לשימוש ביתי. באם יש כאן קוראים שמכירים אשמח אם הם יענו לך.. נסי לשאול את השאלה הזו כאן באתר דוקטורס בפורומים של אורולוגיה. בהצלחה

26/01/2011 | 09:13 | מאת: MEDISHON

תראי אם זה מה שאת מחפשת: http://www.m-r-c.co.il/htmls/page_11503.aspx?c0=85421&bsp=13089

26/01/2011 | 12:29 | מאת: מיכל

אני מקווה שזה זה.ביקשתי הצעת מחיר. תודה על כל העזרה

25/02/2011 | 08:57 | מאת: פי-מדיקל ציוד רפואי ודיאגנוסטי בע"מ

לחברת פי-מדיקל ציוד רפואי ודיאגנוסטי בע"מ ישנם קיטים דיאגנוסטיים-ביתיים לשתן, כולל 10 פרמטרים אשר עשויים לספק מגוון נתונים וכל זאת בצורה מדויקת ומהירה, במחיר נוח ביותר לרשותך בדבר שאלות נוספות פי-מדיקל בע"מ

מנהל פורום מכשור רפואי