שאלה לזיו צח עבור מכשירי הדמייה ומכשור של רופא שינ

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/01/2011 | 15:07 | מאת: עדנאן

זיו .......שלום האם הקורס של טכנאי מכשור רפואי שלומדים היום בשנת לימודים אחת הוא מקנה לי תעודה לתקן כל סוגי המכשור רפואי כולל מכשירי CT ומכשירי רנטגן ומכשירי רופאי שיניים ? תודה עדנאן

לעדנן שלום. הקורס הזה ואחרים נותנים לך כלים טובים בכדי להתחיל ולהכנס לתחום של תיקון ציוד רפואי אבל את האישורים הספציפיים לתקן כל מכשיר ומכשיר נותן יצרן המכשיר וזאת רק לאחר קורס עם מבחנים שעושים אצלו...לכן אם וכאשר תסיים את הקורס ותתחיל לעבוד בחברה למכשור רפואי,החברה תשקיע בך ותלמד אותך את המכשיר הספציפי שאותו תצטרך ותורשה לתקן בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי