מה ההבדל בין הנדסאי למיכשור רפואי לבין טכנולוג רפו

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/01/2011 | 12:46 | מאת: אמיר

היי שמי אמיר אני בן 24 מחיפה ברצוני לדעת מה ההבדל בין הנדסאי למיכשור רפואי לטכנולוג רפואי רוצה לדעת גם אם הנדסאי זכאי לתעודת טכנולוג מה יותר מומלץ נא לעדכן אותי בבקשה וכמה שנים זה הלימוד שלהנדסאי ושל טכנולוג והאם אפשר בעתיד לפתוח מוסד פרטי למה שהתמחיתי ולעבוד עם קופ"הח.

לאמיר שלום בדרך כלל הסטודנטים שלומדים במכללות את מקצוע הטכנולוגיה הרפואית, מקבלים תעודה גם של טכנולוג רפואי וגם הנדסאי אלקטרוניקה רפואית. טכנולוג רפואי עוסק בהפעלת מכשור רפואי לבדיקה או לטיפול בחולים בפיקוח והנחיות רופא..הנדסאי אלקטרוניקה רפואי עוסק(באם הוא רוצה להתמחות בכך) בתיקון מכשור רפואי בחברות או במחלקות הנדסה רפואית בבית חולים בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי