פיקוח בזמן אמת - על רמות התרופה בדם

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

04/01/2011 | 19:35 | מאת: צבא יבשה דיגיטלי

האם יש כיום מכשיר ומנגנון שמסוגל לפקח על כמות התרופה בדם, בזמן אמת, כך שבמידה של חוסר הוא יזריק יותר, ובמידה של כמות שהיא מעל המקסימום שהרופאים קבעו - טיפטוף התרופה יפסק ? אם קיים מכשיר כזה, אם איזה תרופות הוא עובד ? תרופות הרדמה בלבד ? האם יש מכשיר שיש לו יכולות לזהות בדם, כל רמה של כל תרופה ?

שאלתך חשובה ומעניינת, אני אבדוק ואברר ואם כן אענה כאן בינתיים גם קוראים אחרים מוזמנים לענות ולשתף את כולנו בידיעותיהם.

מנהל פורום מכשור רפואי