אינפרא אדום

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

13/11/2010 | 15:01 | מאת: ג'ס

הייתי מעוניינת ללמוד זאת (אני לא קוסמטיקאית ולא מעוניינת ללמוד את המקצוע הזה). השאלה הנשאלת האם ניתן ללמוד ולהתמחות רק בזה - הכוונה לא רק לקוסמטיקאיות. ומה עלות המכשיר. תודה מראש.

ל ג'ס שלום רב בכל מקצוע יש לימודי תאורייה רבים ויש גם לימודי התנסות מעשית ולכן להערכתי לא ניתן לילמוד רק להתמחות באינפרא אדום אדום..תצטרכי לקחת קורס רציני שכולל גם את ההתמחות הזו... עלות מכשיר תוכלי לברר בחנויות לציוד לקוסמטיקאיות..להערכתי העלות סביב 2500 שקל. בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי