חצובה למצלמת רנטגן

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

10/11/2010 | 10:37 | מאת: הגר

אני מחפשת מקום שיכול לתקן חצובה של מצלמת רנטגן.האם יש מקום כזה או שכל מעבדה לתיקון מצלמות וציוד היקפי יכול לעזור לי?

בעקרון כשמדובר במכשור רפואי, אסור לבצע שינויים או להשתמש בחלפים לא אורגינליים..היות שבמקרה הזה את מדברת על ציוד היקפי, בררי תחילה אצל הסוכן של מכשיר הרנטגן כמה יעלה התיקון שלה, מול עלויות של מעבדות לתיקוני מצלמות...וקבלי את ההחלטה המתאימה לך כלכלית ובטיחותית... בהצלחה

12/11/2010 | 11:02 | מאת: זאב סרנה

הגר השלום מזה חצובה למצלמת רנטגן - ומה זה בכלל מצלמת רנטגן - המושגים לא נכונים ולא ברורים - את וטרינרית? תשאירי פרטים באם את צריכה שירות בהצלחה זאב

מנהל פורום מכשור רפואי