דרושים טכנאי U.S לדופלקסים +שליטה בורידי הרגליים

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/11/2010 | 21:35 | מאת: צבי

דרושים טכנאים/טכנאיות U.S בעלי ניסיון בתחום דופלקס ורידים ומערכת ורידי הרגליים מוסד רפואי פרטי!!! שכר גבוה!!! 0544643271

09/10/2011 | 21:08 | מאת: ליטל עומסי

שלום,שמי ליטל עומסי.למדתי מכשור רפואי במכללת אשקלון וביצעתי סטאז' בביה"ח "סורוקה" בב"ש. במסגרת הסטאז' ביצעתי u.s ורידי רגליים,ידיים,וצוואר.בנוסף,עורקי כליות,אאורטה,עורקי רגליים,הכנה לשנט,קרוטיס,מפרצות וכו'. ישנה אפשרות למעבר דירה מבחינתי וכמובן המון רצינות,מיומנות והקפדה . אשמח לשמוע דברים נוספים על המשרה. בברכה, ליטל עומסי. פלאפון:0528961649

מנהל פורום מכשור רפואי