אם אתם מחפשים עבודה במכשור רפואי כנסו לקישור

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

28/10/2010 | 13:47 | מאת: אמיר

http://www.facebook.com/group.php?gid=115524161842312 נפתחה היום קבוצה חינמית חדשה בפייסבוק של לוח דרושים (היא עדיין ריקה, בשיתוף פעולה ובהפצה נוכל להתקדם ולהצליח ). הקבוצה מיועדת למחפשי עבודה ולמעסיקים. קבוצה של טכנאים טכנולוגים והנדסאים רפואיים שסיימו את לימודיהם ולא מצליחים למצא עבודה בתחום הכשרתם. הקבוצה גם מיועדת לכל דורשי השאלות ומחפשי התשובות תוכלו לצרף את הודעתכם בכל זמן שתירצו וגם לעקוב אחר התגובות. בהצלחה !!!!

לאמיר שלום ותודה על המידע אני תיקווה שהטכנולוגים הרפואיים יעזרו בדף הפייסבוק הזה וימצאו עבודה נשמח לקרוא ממך עידכונים כאן על כאלה שמצאו עבודה בזכות הדף הנ"ל

26/11/2010 | 21:30 | מאת: אילנה

אני יודעת שחברת פי-מדיקל מחפשת עובדים איכותיים, כנסו לאתר שלהם ונסו ליצור קשר אילנה

מנהל פורום מכשור רפואי