מחולל חמצן קטן נייד

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

09/09/2010 | 10:00 | מאת: מיכל

בעלי סובל מסרקואידוזיס. לאחרונה הוא מתקשה מאד בהליכה ונאלץ לקחת הפסקת הליכה אחרי צעידה קצרה. החלטנו לנסות מחולל חמצן נייד קטן כדי לראות אם זה יעזור. אודה באם נקבל עוד אינפורמציה באם ישנה על הנושא מידע על שכירות מכשיר לנסיון ועלויות או קניית מכשיר ועלויות. שנה טובה ויום קסום

למיכל שלום יש כמה חברות בארץ שמוכרות מחוללים כאלו העלויות הם 12 אלף שקל ומעלה..יתכן שתוכלי לקבל מאחת מהם מחולל לניסיון ללא תשלום על מנת להחליט אם לרכוש אותו באם הוא אכן ישפר את המצב עבור מעלך.. מצד שני כאשר רופא מומחה מאשר שבעלך זקוק לחמצן,תוכלו לקבל מכשיר הביתה דרך קופת החולים שלכם וכמעט ללא תשלום מצידכם.. בהצלחה בהחלטתכם..

21/09/2010 | 09:50 | מאת: מיכל

בדקתי ונדהמתי עלויות של מחולל חמצן הינן בסביבות 19,000 ש"ח קופת חולים אינה מאשרת מחולל ניד קטן זה לא בסל הבריאות שלה. וכל חברה שמוכרת מכשירים כאלו רוצה שנחתום על הסכם ואז יספקו לנו מכשיר לנסיון. קריאתי גם לכלל הציבור הרחב. באם ידוע לכם אפשרות השגה נסיונית של המכשיר(אפילו ביד שרה אין אותו)אולי למישהו יש ואינו צריך ומוכן להשאיל ו/או למכור? או כל פתרון שנדע בכלל אם אכן מכשיר עוזר לבעלי וגם לרופא המכובד זיו צח מה עושים? חג שמח

למיכל שלום ותודה על המידע שהבאת כאן לידיעת כולנו.. המלצתי עצתי לך במקום לחפש מחולל חמצן, נסי להשאיל מיד שרה בלון חמצן(מיכל בנפח של 6 ליטר או 4 ליטר) שאפשר לשאת אותו או פשוט לשאוף ממנו חמצן בעת הצורך ואז תוכלי לדעת האם אכן החמצן עוזר לבעלך. בהצלחה

24/09/2010 | 17:44 | מאת: רבקה אולטר

מיכל שלום מנסיוני הרב ומברור האפשרויות,יש כתובת מקצועית וההוגנת ביותר עבורכם. הם מבצעים הליך התאמה רציני בבית הלקוח וגם מאפשרים נסיון לתקופה ממושכת ואף אפשרות שכירות. אני אישית רכשתי אצלם מכשיר נייד, יד שנייה, מדגם קטןומתקדם, בחצי מחיר ועם דו"ח תקינות, אחריות ושירות למשך 24 חודש. אין ספק שהם נותני פתרונות מקצועיים הטובים ביותר בתחום. אם יש לך שאלות נוספות אשמח להיות לעזר. רבקה

31/10/2010 | 16:39 | מאת: יואב

מיכל שלום:אני מוכנה לבוא לקראתךיש לי מחולל קטן עם תיק נישאה או עגלה כמעת חדש באריזה. לצערי עברתי פיום לקנה לא מתאים לי.לתת לכם אותו לניסיון תכנסי ליד שנייה יש את כל הפרטים כולל המחיר המטרה שלי היא לעזור לבעלך ואין שום מטרה רווח. הרבה בריאות....

מנהל פורום מכשור רפואי