מכשיר להורדת שיער

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

01/09/2010 | 21:50 | מאת: מלי

זיו שלום!,אני קוסמטיקאית המעונינת לרכוש מכשיר להסרת שיער ,יש בשוק היום מגוון רב של מכשירים ואני מבולבלת מהמידע ומהמחירים השונים ,ומה גם שמדובר במחיר גבוה,אני מתענינת בטכנולוגית elos ורוצה לדעת האם היא עדיפה על טכנולוגית ipl ,והאם אני יכולה לעמוד ישירות מול החברה מבחינת רכישה?

למלי שלום לדעתי ההחלטה שלך צריכה להתקבל על סמך ניסיון של אנשים אחרים שרכשו...נסי לשאול קוסמטיקאיות אחרות. אולי יש באינטרנט פורום קוסמטיקאיות בו אתם יכולים להתיעץ טכנית מקצועית? בהצלחה

11/09/2010 | 17:54 | מאת: דנה

שלום ראיתי שאת מחפשת מכשיר לאפילציה אני מוכרת מכשיר לאפילציה של חברה שמוכרת לקוסמטיקאיות המכשיר במצב מצויין כולל מחטים אם את מעוניינת הטלפון שלי הוא 0547807309.

מנהל פורום מכשור רפואי