בקשר להשתלמיות לטכנאי מכשור רפואי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

24/08/2010 | 19:06 | מאת: חכים

שלום זיו אני עבוד כבר שנה במחלקת הנדסה רפואית אני מעוניין להרחיב את הידע שלי.. חוץ מהקורסים שהחברות עושות. איפה אפשר לעשות השתלמיות ??

24/08/2010 | 19:15 | מאת: זיו צח

לחכים שלום ותודה על שאלתך החשובה. אני חושב שראוי ודרוש שיהיו השתלמויות קבועות לאנשי הנדסה רפואית בבתי חולים..בעבר קמה ועדה מטעם משרד הבריאות עם נציגים שלהם ונציגי הנדסות רפואיות ונציגי מנהלי בתי חולים..הנושא הזה עלה בועדה...הלואי שמשהו במשרד הבריאות יתחיל ליצור השתלמויות כאלו ובאופן קבוע ושיהיה עבורם תקציב..באם כבר יש כאלו אשמח לקרוא עליהם כאן בפורום.

מנהל פורום מכשור רפואי