מכשיר חיטוי

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

23/08/2010 | 12:43 | מאת: אלה

אני חולה אונקולוגית במהלך טיפולי כימותרפיה. עכשיו אני מטופלת באנטביוטיקה עקב דלקת בזקיק השערה. רופא עור הסביר שזה חידק שגרם לפצעים רבים על הקרקפת. השאלה היא לגבי פאה שקרוב לוודאי מזוהמת בחיידק.הרופא הציע להחליף פאה שזה לא נראה מעשי עקב המחיר הגבוה (5000 ש"ח) במקום שמטפלים בפאה מציעים שלוש אפשרויות: לטבול באלכוהול רפואי, לטבול בבנזין לבן או לטבול במים רותחים. האם יש מכשיר רפואי שבו ניתן לבצע את החיטוי בלי להרוס את הפאה?תודה רבה.

קיים מכשיר בשם אוטוקלב פלסמה שמסוגל לחטא ולסטרל את הפיאה מבלי לעשות לה נזק. אני מציע לך לפנות למכוני סטרליזצייה בבתי חולים-אולי יסכימו תמורת סכום סימלי לבצע עבורך את החיטוי כמו כן את יכולה לפנות לחברה מסחרית שמבצעת חטוי סיטרול באוטוקלב גז ואולי גם באוטוקלב פלסמה...חפשי באינטרנט "מדיפלסט" בהצלחה

מנהל פורום מכשור רפואי