עבודה בנושאי הנדסה רפואית

דיון מתוך פורום  מכשור רפואי

15/08/2010 | 12:52 | מאת: צבי

שלום זיו, ביתי משתחררת בימים הקרובים מצה"ל ומעוניינת ללמוד הנדסה רפואית. את השנה הקרובה היא מייעדת לעבודה כדי לחסוך כסף ללימודים. תהינו האם תוכל להשתלב בעבודה בנושא? אם כן, כך תוכל גם להכיר את הנושא "בשטח" וגם לדעת שאכן מתאים לה וגם לצבור נסיון וגם לחסוך כסף... אשמח לשמוע דעתך בנושא. בברכה, צבי

לצבי שלום רב אשמח ואוכל לענות לשאלות שלך בפירוט יתר באם תיתקשר אלי או תבקש מהבת שלך להתקשר אלי. אבל לפני כן רצוי שתקראו את המאמר על מקצוע ההנדסה הרפואית מול מקצוע ההנדסה הביו רפואית..המאמר נמצא באתר הבית שלי בקטגוריה מאמרים www.zivtechnologies.com הטלפון שלי:0545852280 זיו

מנהל פורום מכשור רפואי